Piscina

Piscina d’aigua salada de 12 x 25 metres, amb il·luminació interior, i piscina infantil annexa. Ambdues es troben envoltades de zona enjardinada amb para-sols, gandules i dutxes. Durant la temporada d’estiu, l’horari de piscina és de 10h a 15h i de 17h a 20h amb socorrista.

Tennis

Disposem de dues pistes de tennis reglamentàries. Ambdues pistes són pistes ràpides GreenSet i tenen il·luminació artificial. És obligatori l’ús de roba esportiva per accedir-hi. Estan situades al costat dels vestuaris i la pista de pàdel.

Pàdel

Disposem d’una pista de pàdel reglamentària que compta amb il·luminació artificial. A fora hi ha graderies i bancs per tal de poder contemplar els partits i campionats. Està situada al costat de les pistes de tennis i dels vestuaris.

Frontó

Una pista de frontó que també disposa d’il·luminació artificial.

Ping-Pong

Taula de ping-pong reglamentària que està a disposició dels socis i sòcies a la zona de darrere la piscina. Al bar es poden demanar pilotes i pales per poder fer-ne ús.

Local

Local social condicionat, amb capacitat per a unes 150 persones. Disposa de televisió, equip de música i jocs de taula. El local està a disposició dels socis i sòcies per a l’organització de festes i reunions.

Zona de jocs

Espai tancat i protegit, de sorra fina, per als més petits. Disposa de gronxadors, tobogans de fusta, sorral i font d’aigua potable.

Vestuaris

Amplis vestuaris (femení i masculí) amb dutxes, lavabos i consignes a disposició dels socis.

Bar

El bar obre de 11h a 15h i de 17h a 20h cada cap de setmana i cada dia durant l’estiu. Disposa d’un lavabo adaptat.

Altres serveis

Classes de tennis i pàdel els caps de setmana durant tot l’any, i entre setmana els mesos de juliol i agost.